2018-02-22 10:49:32• hírek • Bede Emőke

Megjelentek az első munkagépek a NEPI területén

Hosszas várakozás után megjelentek az első munkagépek a NEPI-Rockcastle által felvásárolt területen, a munkafolyamat első lépései már el is kezdődtek.

A munkagépek a mai nap során nekiláttak a terület előkészítésének,mely a bozót és a szemét eltakarításából áll. Emellett talajmintákat is vettek a különféle vizsgálatok céljából.  Az építkezés valódi folyamata néhány nap múlva indulhat be. A tervek szerint a mall-t még ez év karácsonya előtt átadná a cég.
 

A NEPI-Rockcastle által megálmodott plázában eddig három biztos bérlővel számolhatunk. A 28700 négyzetméter összterületű épületben már biztosan ott lesz a Carrefour, a Kenvelo és az Office Shoes. A cég rendelkezésére azonban még több, mint fél év áll, hogy további partnereket találjon.
 

A mall építése miatt egy körforgalmat is kialakítanak majd a Károlyi úton, hogy ezzel tehermentesítsék ezt az útszakaszt. Emellett a NEPI 100 ezer euróval beszáll annak a gyalogoshídnak az építésébe is, mely a Szamos két partja között teremt majd kapcsolatot. Ennek köszönhetően a gyalogoson könnyűszerrel jutnak át az új központból a plázához és vissza.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: